Skab et læsehjørne i haven

26. september 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Man kan indrette ens have på mange måder og faconer. Men det kan i den grad anbefales at gøre brug af ruminddeling udendørs, ligesom du ville gøre indendørs. Denne ruminddeling kan skabes i kraft af planter, hække og læhegn.

Et godt tip er at indrette et læsehjørne, hvor man kan komme helt ned i gear og slappe af.

Læn dig tilbage og nyd roen
Det kan anbefales at have nogle bløder møbler i haven, såsom loungemøbler eller en solseng, hvor man for alvor kan læne sig tilbage og nyde stilheden. Dette kan både være med en god bog mellem hænderne, eller med din smartphone/tablet/computer hvor du kan læse e-bøger. Det kan også være, at du skal holde dig opdateret omkring nyhederne i dit lokalområde på diverse netaviser – fx Gentofte Netavis. Her kan du blive informeret omkring kultur, foreningsnyt og generelle nyheder i nærområdet.

Når mørket falder på i løbet af sommeraftenerne, så kan det også være en fordel at sidde ved en lysende skærm og læse nyhederne. Dette er en smule vanskeligere med en fysisk bog.

Brug læsehjørnet året rundt

Men hvorfor kun bruge læsehjørnet om sommeren? Med den rette indretning kan du ligeledes benytte hyggehjørnet i overgangsmånederne – forår og efterår.

  • Først og fremmest så er det en god idé at skabe en form for læ hen over læsehjørnet. Dette kan fx enten være i form af en markise eller en stor parasol.

  • Skab noget hygge og varme. Fyld læsehjørnet op med en masse varme tæpper og puder. Skaber dette ikke nok varme? Så kan det anbefales at investere i en terrassevarmer, som straks vil varme hjørnet op. Den kan både placeres ved bordet eller på parasollen.

Med få elementer kan du altså skabe et læsehjørne, som kan bruges det meste af året. Husk de hyggelige lanterner, som skaber ekstra meget hygge.

Relateret Artikler

Understrygning af tegltag

Understrygning af tegltag

Mange huse er bygget med et undertag af plastik. I disse huse kan det give rigtig god mening at få lavet understrygning. Med tiden kan undertag i plast nemlig begynde at gå i stykker, hvilket kan gøre taget utæt. I disse tilfælde er understrygningen et godt, billigere...

Guiden til det perfekte badeværelse

Guiden til det perfekte badeværelse

Badeværelset er ofte et overset rum, men altså ikke et ubetydeligt rum. Det kan dog være svært at finde den rigtige inspiration. Men dette guider vi dig heldigvis gennem her. Uanset om du har et småt eller stort badeværelse, så kan du med få elementer skabe et...

Forlæng dagene med en terrassevarmer

Forlæng dagene med en terrassevarmer

Elsker du sommeraftener på terrassen og ønsker at forlænge dem? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Med terrassevarmer kan du forlænger de hyggelige sommeraftener på terrassen eller altanen. Man vil typisk tage varmeren i brug når solen er nede eller...