Skab gode legemuligheder på legepladsen med disse ting

Hvis du står for at indrette en legeplads, så er det vigtigt, at du får styr på legemulighederne. Det er nemlig dem, der er helt essentielle i sådan et projekt. Her får du således nogle gode forslag til, hvordan du kan skabe gode legemuligheder på legepladsen.

Kreative asfaltmarkeringer

Man kan bruge asfalten meget, når man skal lege. Hertil er det rigtig smart at få asfaltbelægning på legepladsen. I forhold til asfalt priser er det smart at kontakte nogle fagfolk, som kan give dig et estimat på, hvor meget dit projekt vil koste.

Når asfalten er belagt, er det en god ide at få lavet nogle kreative markeringer på den. Det kan sagtens være nogle markeringer, der lægger op til leg. Du kan således få inspiration til kreative markeringer for at være fuldstændig tilfreds med din asfalt.

Gynger

Børnene behøver ikke kun hinke med hinkesten på asfalten eller lege kongeløber. Du kan også købe nogle gynger til legepladsen, som børnene har mulighed for at tage i brug. Der er både store og små gynger på markedet, så det gælder om at træffe det rette valg om antal og slags.

En rutsjebane

Du kan også have en rutsjebane i legepladsen. Det kan være en rutsjebane i flot design, som kan bidrage godt til legepladsens indretning. Dog skal du selvfølgelig vælge noget, som passer til dit budget.

Hvis du køber en rutsjebane til legepladsen, kan du også købe noget faldesand med, som kan give børnene en blød landing.

En sandkasse

Der er mange børn, som er rigtig glade for at lege med sand. Derfor kan du få lavet en sandkasse i legepladsen, som børnene kan lege i.

Et klatrestativ

Det er også en rigtig god ide at få et klatrestativ med i legepladsens indretning. Det kan være et stort klatrestativ, eller det kan være et mere småt og simpelt klatrestativ.