Spar penge med brugte byggemaskiner fra Kapow

Står du og din virksomhed og er i gang med at opstarte et byggeprojekt, men mangler I den helt rigtige byggemaskine? Der kan være mange penge at spare ved at investere i brugte byggemaskiner på en online auktion hos Kapow. Står du derimod i den modsatte situation, hvor du gerne vil sælge dine brugte byggemaskiner, er der også hjælp at hente hos Kapow. Læs bare med her.

Køb og salg af brugte byggemaskiner

Det er først og fremmest vigtigt at nævne, at Kapow udelukkende håndterer køb og salg med momsregistrerede virksomheder. Dette betyder altså, at du skal have et aktivt cvr-nummer for at kunne registrere dig, hvis du vil købe og sælge på deres online auktionsplatform. Når du først har dette på plads, vil der åbne sig et stort univers af online auktionshandler for diverse maskiner i hele Norden. Her sælges og købes både langbrugsmaskiner, skovbrugsmaskiner, havemaskiner, lastbiler og meget mere. Kort sagt er der brugbare brugte byggemaskiner til ethvert formål til en god og overkommelig pris, hvor du samtidigt altid er sikret en maskine, der er i god stand.

Hvorfor bruge online auktion til køb og salg af byggemaskiner?

Den helt store fordel, ved at benytte sig af online auktionshandler af brugte byggemaskiner hos Kapow, er, at du både kan sælge og købe direkte fra hjemmet, måske endda fra sofaen. Du kan derved følge en auktion, når det passer dig bedst. Langt de fleste af os har en travl hverdag, hvor det kan være svært at få en fysisk auktion til at passe ind i skemaet. Du bliver ligeledes heller ikke presset ud i en situation, hvor du ikke er klar over, hvad du egentlig køber. Du kan bruge den tid, som du har brug for, til at læse alle specifikationer, som er vigtige for dig.

God og sikker online auktionshandel hos Kapow

Alle brugte byggemaskiner besigtiges og vurderes altid af konsulenter med mange års erfaring i bagagen. Du er derfor altid sikret en god og sikker handel af mange forskellige byggemaskiner og andet udstyr. En af de mange motivationsgrunde til at købe en brugt byggemaskine er naturligvis den reducerede pris på den brugte maskine. Dette betyder dog ikke, at du på nogen måde går på kompromis med kvalitet. De brugte byggemaskiner hos Kapow altid i god stand og kvalitet samt klar til direkte brug, når du modtager dine brugte byggemaskiner.