Stort udvalg af skildpaddefoder til skarpe priser

Jordskildpaddefoder til dine jordskildpadder kan være en stor jungle at finde rundt i. Der er mange forskellige typer skildpaddefoder på markedet og fra mange forskellige producenter. Hvad skal du vælge, samt hvad er skadeligt for din skildpadde. For at vælge det rigtige skildpaddefoder er det vigtigste sted at starte, at man som med andre krybdyr ser på det sted, de lever. Hvad lever skildpadder af i naturen, og hvordan opfylder de som mennesker deres naturlige behov. Landskildpadder er fra naturens side vegetariske spisere, og de lever i mange år af en vegetarisk kost i deres naturlige levested. I naturen består deres kost hovedsageligt af græs, blade, blomster og andre planter. Pre alpin testudo er et af de bedste skildpaddefoder på markedet. Det anbefales af flere skildpaddeeksperter i Danmark. De har brugt Pre Alpin Testudo skildpaddefoder i flere år hos monis.dk med gode resultater. Dyrene vokser ikke for hurtigt, men i et passende tempo. Selvom det kan være svært at få dyrene til at spise dette skildpaddefoder, er det den bedste løsning med hensyn til sammensætning.

Skildpaddefoder af højeste kvalitet

Som ansvarlig skildpaddeejer ønsker du at sikre, at dit kæledyr får den bedst mulige ernæring. Og det er her, HUGRO skildpaddefoder kommer ind i billedet. Dette tyske firma producerer tørret foder af høj kvalitet, der er ideelt til skildpadder. Der er fokus på naturlige ingredienser som hibiscus, kløver, mælkebøtte, kornblomst og urteblandinger. Denne type foder er ikke kun det sundeste for din skildpadde, men det giver også den rette mængde fibre og andre næringsstoffer, som er vigtige for deres generelle sundhed. Så hvis du leder efter det bedste skildpaddefoder på markedet, skal du ikke lede længere end til HUGRO.

Sikre din skildpaddes næring med ordenligt skildpaddefoder

MAZZURI TURTLE FOOD er et skildpaddefoder, der efterhånden vinder stor indpas på det danske marked. Skildpaddefoderet er oprindeligt udviklet til Galapagosskildpaddeunger, der har brug for meget protein og naturligt spiser en meget proteinrig kost. Mazzuri er primært produceret af sojabønner og sojaskrå, disse to elementer er nogle af de mest proteinrige planteproteiner der findes på jorden og anvendes bl.a. i svinefoder. Dette får skildpadderne til at vokse unaturligt hurtigt og forårsager en masse skader på skildpaddernes indre organer.