Tag cyklen på arbejde

Kunne du godt tænke dig en lidt mere aktiv hverdag? Mange er trætte, når de kommer hjem fra arbejde, og så er det ikke sikkert, du lige har energien til at få gået eller løbet en tur eller på andre måder være aktiv, selvom du drømmer om det. Heldigvis er der andre ting, du kan gøre, hvor du får implementeret frisk luft og aktivitet i en ellers travl hverdag.

En elcykel gør det nemmere

Har du for eksempel nogensinde overvejet at få en elcykel? Rigtig mange er skiftet til elcykler gennem de seneste år. Hvis du bor i nogenlunde afstand fra din arbejdsplads, kan det måske gå hen at blive et transportmiddel, der mere eller mindre kan erstatte din bil. Det er både med til at spare dig penge på værkstedsregninger og brændstof, ligesom det er med til at give dig en aktiv hverdag. Se stærke tilbud på elcykler her.

Gør det til en vane

Synes du alligevel, det er svært at holde gejsten ved at cykle oppe? Det kan være, du tænker, det ikke er noget for dig, og hvis det en dag er regnvejr, har man måske ikke lyst til at begive sig udenfor – elcykel eller ej. Men hvis du får det indarbejdet som en vane i din hverdag, lærer man hurtigt at leve med dårligt vejr. Det handler bare om at klæde sig på efter vejret, så kan du stadig nå frem på arbejdspladsen uden at være gennemblødt.

Du kan også se, om du kan få det gjort til en fælles ting på kontoret, så I kan være flere om at cykle til og fra arbejde. Det kan forhåbentlig være med til at skabe noget motivation, som ellers kan være svært at finde frem på en dag, hvor man mest bare har lyst til at sætte sig ud i bilen. Det er bare med at komme i gang.