Tessies har hyggelig røgelse og duftlamper

Er du interesseret i røgelse og duftlamper, så er Tessies butikken for dig. På deres hjemmeside, www.tessies.com, kan du finde et udvalg af begge dele. Hovedpersonen bag butikken har mange års erfaring med spirituelle genstande, og det kan du også blive meget klogere på, når du besøger deres fysiske butik på Nørreport i København. Hvis du vil vide mere om deres røgelse og duftlamper, kan du læse videre i artiklen herunder.

Røgelse fra Tessies kan bruges til hygge og ritualer

Vil du gerne opnå en hyggelig atmosfære? Så er røgelse fra Tessies en genial måde at gøre det på. Deres røgelse kan anvendes til eksempelvis religiøse ritualer. Det er noget, der er en lang tradition for inden for alle de store verdensreligioner, og røgelse plejer at repræsentere et symbolsk offer til forskellige guddomme og ånder eller bruges som et hjælpemiddel i bønnen. Derudover kan røgelse bruges til at afstresse efter en lang dag, da det skaber en afslappende og hyggelig atmosfære. I deres store udvalg af røgelse har Tessies eksempelvis salvie, ceder, Palo Santo træ og alle mulige andre remedier til røgelse. Gå gerne ind på www.tessies.dk, og undersøg deres produkter. Der kan du også blive klogere på hovedpersonen bag foretagendet, Tessie Peterson. Hun er en ildsjæl, der har solgt sten og krystaller siden 1992. Med røgelse har Tessies gjort dig i stand til at dyrke det spirituelle aspekt af livet. Har du venner eller bekendte, der også er interesserede i den slags, kan I skabe et fantastisk hyggeligt fællesskab omkring røgelse.

Skab den rette stemning i hjemmet med duftlamper

Tiltales du af den hyggelige atmosfære ved røgelsens duft, kan du også overveje duftlamper fra Tessies. Du finder forskellige flotte duftlamper og æteriske olier i deres udvalg. Lamperne på www.tessies.dk er kreativt udformede, og du kan formentlig finde noget, der passer præcis til din smag – og næse. Derudover kan du få æteriske olier med eksempelvis kanel, eukalyptus og nelliker. Med duftlamper fra Tessies er det altså muligt at skabe en enormt hyggelig stemning med lige præcis den duft, du foretrækker. Er du inspireret af de asiatiske tænkeretninger som eksempelvis buddhisme, så vil du formentlig være interesseret i Buddha duftlamperne i udvalget. Tager du kontakt til Tessies, vil de kunne hjælpe dig frem til den helt rigtige duftlampe. Det kan på det varmeste anbefales. Du kan også klikke ind på deres hjemmeside og de enkelte produkter – her vil du kunne læse, hvordan de skal anvendes.