Ud i det blå med de helt rigtige sneakers på

Den danske sommer inviterer til gåture langs skov og strand, og så er det altså besværligt at komme stavrende i et par højhælede sko eller et par sandaler, som giver vabler. En god sneak er alfa og omega, når det gode vejr er ovre os, og vi endelig har mulighed for at se det danske sommerland fra gåben-perspektiv.

Sporty sneakers eller moderigtige sneaker?

Sneakerverden er uden tvivl en jungle for nyankomne. Der er så ufatteligt mange valgmuligheder, og det er vigtigt at vide, hvad man vil bruge sine sneakers til. Er man en sneakers dame, som vil traske rundt i storbyens brobelagte gader? Eller vil man ud til strandens bløde underlag, og få frisk havluft i håret? Der er frit valg, ligeledes som der er forskellige priser og funktioner, som man kan tilpasse til sit valg af sneakers. Det vigtigste må under alle omstændigheder være komforten, som man kan læse mere om under beskrivelsen af sneakeren. En god hovedregel er; jo mere de vejer, jo hårdere underlag, og jo mindre aktivitet er de møntet på.

Til løbeturen eller til den daglige catwalk i supermarkedet

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at der er et rigtigt stort marked for sneakers, og der findes en hel kultur, som dyrker konceptet om den lette sko, som kan passe til alt. Her er man bare nødt til at gøre op med sig selv, om man er villig til at lægge +1000 kroner for et par sko, eller om man vil have et par sko, som holder en sæson eller to, men som ikke kræver at sparegrisen bliver smadret. Uanset ønske vil der uden tvivl være en sneaker for alle, og i alle størrelser. Er man en mode-elsker på budget, er der også stort marked for look-a-likes indenfor modesneakers, så alle kan være med på pris og udseende.